چگونه مصرف قند را کمتر کنیم؟

مصرف قندهای ساده مانندقندوشکر، شیرینی وشکلات را محدود کنیم

مصرف زیاد قندوشکر، شربت ها ونوشیدنی های شیرین علاوه بر افزایش خطر اضافه وزن، چاقی ودیابت، می تواند موجب پوسیدگی دندانها شود.

– در میان وعده ها از میوه های تازه یا بیسکویت های سبوس دار به جای کیک ها وشیرینی های ترکه پرچرب وشیرین هستتد، استفاده کنیم.

– در هنگام تهیه کیک ها وشیرینی های ساده خانگی به جای شکر از میوه های تازه، بخار پز یا پخته شده استفاده کنیم.

– مصرف نوشابه های گازدار وآب میوه های صنعتی را کم کنیم وبه جای آن، آب، دوغ کم ننک وبدون گاز وآب میوه های تازه وطبیعی بنوشیم.

– همراه چای از چند دانه توت خشک یا کشمش به جای قند وشکر استفاده کنیم،

توجه داشته باشیم: بهترین راه کم کردن مصرف شیرینی ها نخریدن یا کمتر خریدن ان هاست.

حتما بخوانید  پیشگیری از گزش پشه و سایر حشرات

Leave Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *