فست فود

بیش از یک سوم بزرگسالان در ایالات متحده، روزانه غذاهای فست فود و پیتزا میخورند. و هر چه درآمدشان بیشتر می شود به این کار بیشتر علاقه پیدا می کنند.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ایالات متحده داده های مربوط به مصرف فست فود را که از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ جمع آوری شده اند را منتشر کرده است.

این اطلاعات طی ۴ سال از ده هزار نفر بزرگسال بدست آمده است.

۳۷درصد بزرگ سالان در آمریکا حداقل برای یک بار در روز فست فود مصرف می کنند. در میان افرادی که غذای فست فود مصرف می کنند، ۴۴ درصد این کار را در ناهار انجام می دهند و ۴۲ درصد در شام . مردان بیشتر در معرض خطر مصرف غذاهای فست فود هستند؛ اما زنان بیشتر به این امر علاقه دارند.

مصرف کنندگان بیشتر افراد ۲۰ تا ۳۹ سال هستند: ۴۵ درصد از آنها هر روز غذایی غذای فست فود می خورند. این رقم به شدت با افزایش سن کاهش می یابد، ۳۸ درصد در بین افراد ۴۰ تا ۵۹ و در میان افراد بالای ۶۰ سال، ۲۴ درصد مصرف فست فود را در طول روز تجربه می کنند .

لیز وینندی، متخصص تغذیه در مرکز پزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو می گوید که تعداد افراد مصرف کننده فست فود در بین ۲۰ تا ۳۹ ساله ها به شدت در حال افزایش است.

او می گوید : این مشکل فضا را برای بروز مشکلات بهداشتی در زندگی و بروز بیماری قلبی، زوال عقل در آینده مهیا می کند . “همچنین، باعت می شود تا کودکان با الگو گرفتن از سایر اعضای خانواده برای یک عمر عادت های ناسالم غذایی آماده شوند. (جهت آزمایش کلسترل خون در منزل با ما تماس بگیرید)

در سال ۲۰۱۳ برآورد شده است که بزرگسالان آمریکایی بیش از ۱۱ درصد کالری دریافتی روزانه خود را از غذاهای فست فود کسب میکنند. غذاهای فست فود معمولا کالری، چربی و سدیم بالا دارند و ترکیباتی که خطر بیماریهای قلبی و عروقی و دیگر بیماری ها را افزایش می دهند.

 

بخوانید
تاری دید

پیام بگذارید